La Taula d’infants de la Maurina

Els joves de la Maurina trien els jocs    infantils que s’instal·laran a les places rehabilitades amb el Pla de Barris.

L’alumnat de primer d’ESO de l’Institut participarà en aquesta iniciativa, la qual pretén desenvolupar coneixements i competències relacionades amb la participació democràtica, i alhora donar als infants i joves eines per poder incidir en la transformació del seu barri i fomentar la reflexió, cooperació, diàleg i debat entre alumnes dels centres educatius de la zona.
La Fàtima i la Blanca, alumnes de Les Aymerigues, hi van participar el curs passat des de l’escola Germans Amat. Properament  explicaran a la resta de companys i professorat la seva experiència.
El suport i la participació de les famílies és molt important pels participants. Us informarem puntualment de les trobades que es planifiquin des del Pla de Barris, i us animem a assistir-hi amb nosaltres!!!

Si voleu veure la gravació del curs passat, la trobareu a l’enllaç següent:

Deixa un comentari