Exposició Impuls a la lectura

Aquest matí l’Institut ha obert les seves portes als pares i mares i veïns de la Maurina, per tal de fer pública l’exposició dels treballs que l’alumnat ha elaborat durant aquest darrers dies des dels diferents àmbits curriculars, tenint com a punt de partida la lectura del llibre de Luis Sepúlveda: “La gaviota y el gato que le enseñó a volar”.

  • A Llengües han resumit i il·lustrat la trama completa del llibre. Han preparat també una breu biografia de l’autor.
  • Des de l’àmbit teconològic-matemàtic han fet marqueteria dibuixant, serrant i pintant una gavina i un gat que, posteriorment, han encolat en un paisatge que han dissenyat i elaborat ells mateixos. Han col·laborat activament en la decoració artística de l’institut.
  • Des de l’àmbit científic-lingüistic han preparat uns pòsters en paper i uns glogsters (pòsters elecctrònics) amb ordinador amb informació sobre els gats i les gavines (mamífers i aus).
  • Des de música han treballat Les quatre estacions de Vivaldi i han preparat el concert final de l’exposició.
  • Finalment, des de l’àmbit social-informàtic han seguit el recorregut de la gavina en mapes muts d’Europa i Planisferis. També han dissenyat un tríptic de la ciutat d’Hamburg.
Ha estat un èxit d’assistència de públic, el qual ha quedat francament satisfet de les explicacions que l’alumnat els ha donat de cada un dels apartats de l’exposició, i ens han dit que els ha agradat MOLT!.

Aquesta exposició ha estat possible gràcies a l‘ESFORÇ i el TREBALL continuat de tota la comunitat educativa de l’Institut.

Si cliqueu a la foto podreu veure una mostra del què ha estat l’exposició.
exposició lectura 22 desembre de 2011
Gràcies per la bona feina feta i sobretot per la vostra il·lusió en el treball. Sou les i els millors.

Deixa un comentari