ÀMBIT CIENTÍFIC-LINGÜÍSTIC

Les ciències en anglès o Aprenentatge Integrat de Contingut i Llengua Estrangera (AICLE).

L’equip de professorat de l’INS Les Aymerigues, hem apostat per un Projecte Curricular competencial per àmbits. Un d’aquests àmbits és el científic- lingüístic. L’alumnat rep 6 hores setmanals de ciències en anglès amb l’objectiu d’oferir un aprenentatge significatiu, on la llengua estrangera és el vehicle d’aprenentatge i alhora l’objectiu compartit amb les ciències naturals d’aquest aprenentatge; i on el més important és el treball cooperatiu i la interacció com a estratègies a l’aula.
El Diari de Terrassa va publicar el dia 28 de desembre, aquest article sobre l’experiència a Les Aymerigues i a l’escola Sala Badrinas.

Un cop més agraïm a la Mercè Boladeras el suport i la difussió de les activitats que es porten a terme en els centres educatius de Terrassa.

Deixa un comentari