Projecte de reutilització de Llibres de text

El Departament d’Ensenyament ha atorgat una subvenció a l’Institut pel Projecte de Reutilització de Llibres de text que vàrem presentar el mes de setembre.

Això vol dir que es podrà abaratir el cost dels llibres de text per a cada família. Per tal de poder-ho portar a terme, l’alumnat que aquest any està cursant 1r d’ESO haurà de fer entrega dels llibres que està utilitzant quan finalitzi el curs escolar.

Les famílies que estiguin interessades en participar en aquest projecte han de revisar a casa els llibres dels seus fills o filles i garantir un bon ús dels mateixos; i l’alumnat ha de tenir cura dels llibres folrant-los.

Des de les diferents àrees també es farà un seguiment del bon ús dels llibres corresponents. S’informarà oportunament a les famílies dels tràmits a seguir per participar en el projecte.

Deixa un comentari