Taller: passat i present de la impressió

Aquest dimarts 31 de gener hi hem anat el 1r B.
Hem realitzat un taller d’Arts Gràfiques a l’Escola Municipal de la Llar. El taller constava de dues parts. En la primera hem conegut les dates i les dades més rellevants de la història i els orígens de la impremta, des del papyrus fins l’ òfset.

Després, hem tingut l’oportunitat d’imprimir amb la tècnica tipogràfica, la més artesanal: col·locar correctament les lletres, repartir l’espai i organitzar els tipus de manera que fos entenedor el text. També hi hem pogut afegir emoticones!

Després d’esmorzar hem vist com s’imprimeix a l’actualitat. Ens han regalat a cadascú una foto del grup en blanc i negre, i per a l’escola, de color! Hem marxat tots amb un dossier individual per repassar més tranquil·lament els continguts que ens han explicat.
A les fotografies podeu veure el procés i el resultat final.
Agraïm en Rafael Clemente, el nostre professor de taller, la passió en l’explicació i el seu bon fer mentre tots estàvem apilonats esperant ansiosos el nostre torn per imprimir. I també al PAME la gratuïtat de l’activitat.
Ha estat un taller molt interessant.

Deixa un comentari