Actuacions pel nou Institut

A instàncies del grup municipal d’ICV-EUiA, el grup parlamentari ha presentat una esmena al projecte de Pressupost de la Generalitat pel 2012, que s’haurà de votar la setmana vinent al Parlament, perquè inclogui la construcció de l’Institut Les Aymerigues, junt amb d’altres escoles de la ciutat que es troben en situació de provisionalitat.

 (26 de gener de 2012. Butlletí oficial del Parlament de Catalunya Núm. 234, esmena 520, pàgina 68). 
També ahir dia 8 de febrer de 2012 les Associacions de veïns del districte IV i les AMPES de les escoles adscrites es varen reunir amb el regidor Sr. Josep Rull per a tractar el tema.

El proper divendres dia 17 de febrer s’ha convocat des de la regidoria del districte IV una reunió amb dos diputats del PSC del Parlament de Catalunya per a exposar l’esmena que s’ha presentat al Parlament de Catalunya.
Agraïm a les Associacions de veïns i  a les AMPES de les Escoles adscrites així com al grup municipal i parlamentari d’ICV-EUiA,  a la regidoria del districte IV i als diputats del PSC al Parlament,  el seu suport per aconseguir la construcció de l’edifici Les Aymerigues.
Des del nostre àmbit, l’equip de professorat del Centre estem treballant per a garantir la qualitat de l’educació dels nostres joves mitjançant el currículum per àmbits competencials i potenciant els valors de l’esforç i l’estudi.
GRÀCIES

Deixa un comentari