Concurs Punt de llibre

El nostre alumnat participa en el 12a. edició del Concurs de Punts de llibre que organitza el Patronat Municipal d’Educació amb la col·laboració de Terrassa educa. Xarxa d’Entitats de la ciutat de Terrassa. Aquest concurs, iniciativa d’un grup de mestres i bibliotecàries de centres educatius de la ciutat, constituïdes en grup de treball dins el Pla de Formació de Zona del curs 1990-2000, vol donar a conèixer les biblioteques escolars a la ciutat i potenciar l’intercanvi d’experiències entre centres educatius.

Segons les bases, el format, el disseny i la tècnica emprada són lliures i   només es pot presentar a concurs un punt de llibre per cada grup classe.

L’Escola d’Adults Ramon Llull, conjuntament amb el professorat del nostre centre,  formarà part del jurat que escollirà els dos millors punts de llibre de l’INS Les Aymerigues.

Deixa un comentari