EGU-2012

El proper mes d’abril en Miquel Mas, professor de Ciències de l’Institut, assistirà com a representant de l’equip de professorat de l’àmbit científic-lingüístic (Scienglish) a la trobada general de geocientífics d’Europa EGU, on presentarà el treball competencial que realitzarem amb l’alumnat de primer d’ESO sobre el tema de l’aigua, amb el títol “Hydroroute 55”. 
Aquest treball s’elabora gràcies a la subvenció atorgada per l’Ajuntament de Terrassa, en el concurs de Projectes educatius de Centres 2011-12 i en el marc del Projecte EDU2010-15783, atorgat pel MICINN al projecte “Discurso Académico en lengua extranjera: Aprendizaje y Evaluación de Contenidos Científicos en el Aula Multilingüe (DALE-APECS)” de la Facultat d’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i coordinat per la Dra. Cristina Escobar Urmeneta.
La Trobada tindrà lloc a Viena (Austria) del 22 al 27 d’abril de 2012. Per més informació entreu a l’enllaç EGU

Felicitats a tot l’equip de professorat i en especial al Miquel!!

Deixa un comentari