Sol·licitem el canvi del nom de l’Institut

En el marc del Projecte transversal “Una pinzellada d’identitat”, l’alumnat de Les Aymerigues ha portat a terme un treball de recerca per esbrinar l’origen del nom del nostre Institut. Un cop assabentats que prové de la Serra de Les Aimerigues situada als voltants de Terrassa, han anat a seguir el seu itinerari i han començat un seguit d’actuacions per a sol·licitar la possibilitat de canviar el nom.
Han après com elaborar una sol·licitud oficial, un correu electrònic, una carta de presentació i una conversa telefònica, entre d’altres estratègies comunicatives.
De moment, hem rebut resposta a la nostra sol·licitud de col·laboració, del Consell Municipal del districte IV , la Sra. Josefina Soler i de la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Terrassa, on  se’ns comunica que el Sr. Manuel Pérez, Regidor d’Ensenyament, mantindrà una entrevista amb representants de l’alumnat i del professorat de l’Institut el proper divendres dia 4 de maig de 2012, on es debatrà les possibilitats de canvi.

Agraïm l’atenció i l’interès que ens han manifestat des de les dues Institucions de la Ciutat.
Passejant per la Serra de Les AIMERIGUES

Deixa un comentari