Com millorar la comunicació amb amb nostres fills i filles?

 Gràcies al treball conjunt del Programa Família del Pla de Barris i Serveis Socials,  avui la Laura, coordinadora del Programa Jove, l’Elena, tècnica de Salut,  vinculades al Pla de Barri de La Maurina i l’Esther, Educadora Social i representant de Serveis Socials,  han vingut al centre per oferir a les famílies una xerrada-taller entorn la comunicació amb els nostres fills i filles. 


Hem fet activitats en grup -molt dinàmiques- que han menat a la posada en comú d’opinions, experiències,… entre totes les participants. Després de tot el procés, hem arribat a unes conclusions sobre els factors que la faciliten o dificulten. Escoltar, confiança, bona comunicació verbal, compartir… han estat presents en la cloenda.

L’excel·lent valoració sobre el tipus d’activitat duta a terme, la seva organització, l’interès que ens ha generat, el benefici personal que ens ha aportat i la dinàmica de les tres organitzadores-dinamitzadores-moderadores ens ha fet plantejar-los una nova trobada per parlar de temes que ens interessen. Podria ser “Els joves, les noves tecnologies i… nosaltres”.

A la que ho tinguem a punt, sereu convidats a dir-hi la vostra. Us hi esperem!

Moltes gràcies,
-a la Laura, l’Elena i l’Esther, per donar-nos estratègies i recursos;
-a l’equip de treball conjunt del Programa Família del Pla de Barris i Serveis Socials perquè el seu esforç ens permet millorar la nostra qualitat de vida;
-i a totes les que heu assistit al taller, per la vostra presència: érem poques, però serem més!

One Response to Com millorar la comunicació amb amb nostres fills i filles?

  1. samira ha dit:

    Jo coneixo a la Laura i la Elena són educadores en el Punt Maurina Joves.

Deixa un comentari