De camí a les Aymerigues: El Parc de Sant Jordi

Els que no hem pogut anar al Camp d’Aprenentatge de Planoles també hem estat fent activitats similars, però aquí. L’objectiu és arribar a conèixer els diferents tipus de paisatge que podem trobar  a Terrassa, de camí cap el nostre institut,   i conèixer la diversitat d’animals i vegetació …

Després de  situar en fotos aèries i en un plànol els llocs que visitarem i fer activitats amb la bruíxola,  hem anat al Parc de Sant Jordi, un exemple de paisatge urbà dins la ciutat.
Hem observat i dibuixat un arbre, una flor i un animal, a banda de conèixer aquest espai magnífic. Finalment, hem mirat al microscopi les mostres recollides i hem repassat els continguts apresos a scienglish. El que més ens ha impressionat ha estat l’observació dels estams, del pol·len i la troballa d’un insecte.

Demà més.

Deixa un comentari