Nou edifici Aymerigues

El dijous dia 24 de maig, el Diari de Terrassa es feia ressò del rebuig per part de CIU i PP de la proposta que el  PSC amb el suport d’ERC, IVC i Ciutadans, va presentar al Parlament de Catalunya i que feia referència a la necessitat de construcció de tres centres educatius a la nostra ciutat, dues escoles d’educació primària i l’institut Les Aymerigues.
Volem agrair des d’aquí tot el suport rebut per part d’aquests partits polítics, així com de les Associacions de veïns i les AMPAS del districte.
El mes de juny ens tornarem a trobar tots plegats, per a seguir demanant la construcció d’un nou edifici o la remodelació  i ampliació del que ara s’ocupa.Un edifici per l’institut del Districte IV de la nostra ciutat.
Esperem que molt aviat el Govern de Catalunya s’adoni de la necessitat de construir els centres educatius que la ciutat de Terrassa necessita, per tal de poder continuar oferint als nostres joves una educació de qualitat i amb igualtat d’oportunitats.

Deixa un comentari