Celebrem el nostre 1r aniversari.

Sembla que era ahir que començàvem… i ja estem a punt de concloure el curs! Aquest primer any de la nostra comunitat educativa ha estat un temps de repte en el que, amb el suport de molts, hem aconseguit la major part dels objectius que ens havíem proposat.
Què millor, doncs, que festejar-ho? 

Us convidem a participar de dues propostes que desitgem que siguin del vostre grat i a les que esperem hi assistiu en companyia de familiars, amics, veïns…

 • dijous 21, a les 6 de la tarda. FEM HISTÒRIA! El grup  TEATREM, joves actrius i actors de l’instiut, ens endinsarà a la vida de la família Alegre Sagrera i  a la casa modernista on van viure a la Terrassa de finals del segle XIX i XX. El senyor Joaquim Sagrera i el seu fill Anton us rebran a la porta d’aquesta casa del carrer de la Fontvella, 29. Ells, els seus descendents, els seus amics i part del servei que els va acompanyar en els seus anys d’existència, us guiaran a través de les seves estances perquè conegueu una mica més aquesta casa museu tan rellevant del modernisme català. Veniu a compartir amb ells la seva història, estan molt il·lusionats en donar-se a conèixer!

  • divendres 22 al matí. FEM CIRC! amb la companyia Tub d’Assaig.
   • 9:30 a 12 h: Taller de Circ.
   • 12 a 12:30 h: Circ en família! L’institut obre les seves portes a grans i petits perquè gaudiu i participeu de les diferents activitats que us han preparat: malabars, trapezi, teles,…
   • 12:45 h: Vermut per a tothom! 

   Des d’aquesta pàgina volem agrair d’una manera sincera a totes les persones i entitats que heu col·laborat d’una manera o altra amb nosaltres, a nivell personal, municipal o institucional, perquè heu fet possible que els projectes esdevinguessin realitats, que el més difícil fos més fàcil… en unes condicions complexes i en uns moments socioeconòmics força complicats.

    Gràcies, doncs, per ajudar-nos a FER AYMERIGUES!

   Deixa un comentari