Dia del bàsquet escolar

Terrassa commemora aquest any el centenari del bàsquet a la ciutat , la primera ciutat d’Espanya en què es va iniciar aquesta pràctica. Coincidint amb aquesta efemèride, la Fundació del Bàsquet Català ha proclamat Terrassa com a “Ciutat del Bàsquet Català 2012”.

El dijous dia 20 de setembre, l’alumnat de Les Aimerigues s’ha afegit a la celebració del “Dia del bàsquet escolar” per a ajudar a assolir, amb d’altres centres de Terrassa, un objectiu comú: poder arribar entre tothom als 50.000 tirs realitzats.

Hi ha participat tot l’alumnat, nois i noies, de 2n ESO (53), organitzats en grups de 6-7 durant les hores d’educació física. El resultat ha estat molt satisfactori. Han demostrat responsabilitat i unes feres amb la cistella. Entre tot l’alumnat han aconseguir sumar 1815 tirs dels quals 546 varen ser encistellats. 
Moltes felicitats a tots i totes i bona entrada de curs !! 
Volem felicitar des d’aquí a l’Anna Muxart, professora d’educació física, que ha fet possible aquesta participació. Gràcies Anna!! 

Deixa un comentari