Trobada de la Taula d’infants infants i joves a l’escola Roc Alabern

Un cop més la Taula d’Infants i joves de La Maurina es va trobar ahir a l’escola Roc Alabern. L’objectiu era recollir la veu del veïnat del barri entorn al tema:

“Què pots fer per millorar la convivència al teu barri?”


 
Després de la sessió preparatòria de l’alumnat, que ha acabat amb una bona tassa de xocolata, s’ha presentat al veïnat el tema que estem treballant a classe “Murs que uneixen, murs que separen” entorn a a la convivència.
Al llarg de la sessió han sorgit idees, voluntats i opionions, les quals s’han posat en comú i s’han recollit algunes frases pel manifest final.

Finalment la Companyia de teatre “La Mínima”, composada per un elenc d’actors i actrius dels diferents districtes dels barris, ena ha obsequiat amb tres esquetxos de teatre social, que posteriorment hem debatut.

Un gran dissabte en benefici del barri on les paraules cooperació,dialèg i entesa hi han estat present.

Tot aquest treball clourà el 5 de desembre, amb les frases pel record dels veïns, grans i joves,  del barri exposades en el mur de la Plaça de l’Olivera i la lectura d’un manifest davant l’ajuntament.

És un orgull comprovar la bona entesa entre generacions, del treball conjunt que duen a terme plegats, i de la bona tasca participativa de la Hafssa, la Rania, la Libertad i la Samira, les nostres alumnes de 2n d’ESO, i de les famílies de la nostra comunitat educativa que hi han assistit.

Deixa un comentari