Cadascú ha posat el seu granet de sorra…

… i entre tots hem omplert unes quantes capses d’aliments a benefici del Centre de Distribució Social d’Aliments El Rebost de Terrassa. La delegació d’alumnes les hem portades al Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany.
Un noi ens deia: “Hi va haver una temporada que a casa ens van haver d’ajudar i ens donaven menjar; ara estic content de poder donar-lo jo”.
Perquè la pobresa és intolerable en un món d’abundància. I compartir el que tenim, no és només un deure, és part de la nostra felicitat.

One Response to Cadascú ha posat el seu granet de sorra…

  1. JMS ha dit:

    M’encanta la darrera frase. Em fa pensar i ens posa una miqueta de llum al camí. A mi m’hagués agradat recollir una mica més però no ha estat possible :-(. Encara que això té una part positiva, la propera vegada segur que ho sabrem fer millor.

Deixa un comentari