L’optativa “Projectes amb paper”

Us presentem alguns dels projectes que estem fent a la nostra optativa. El primer projecte que hem dut a terme és un MARC DE FOTOS amb motius de la tardor. L’hem fet amb cartró contracolat, fulls amb motius de tardor, cola i làmines d’acetat. Aquí podeu veure el resultat, SÓN MOLT LLAMPANTS!!

El segon projecte ha estat un POT DE LLÀPISSOS!! Hem fet servir llaunes de conserves buides, gesso (que és un material que evita que la llauna es faci malbé i, a més, ajuda a fixar la cola), fulls de còmic vells, cola, pinzells i un vernís de poliuretà. En aquesta ocasió ens hem superat una mica!!

La cosa va agafant to!! 

El tercer projecte que hem dut a terme ha estat una petita CARPETA. Per fer-ho hem usat com a base, de nou, el cartró contracolat, cartolines vermelles, paper de regal, cola blanca, cinta de roba i aironfix. Poden ser un bon detall per regalar i són mooolt fàcils de fer!!

Deixa un comentari