Ha començat l’aventura de la lectura!

Aquesta setmana hem començat a treballar en el Projecte transversal de lectura. Estem organitzats per tallers i des de cada àmbit ens han preparat una reguitzell d’activitats, totes molt engrescadores. 
L’alumnat de 1r de l’ESO treballem a partir de la lectura “La gaviota y el gato que le ensenñó a volar” de Luis Sepúlveda i a 2n de l’ESO ” L’Alícia al país de les meravelles” de Lewis Carroll.
Estem preparant murals, atles, jocs d’enginy, glogsters, plafons amb pintures, presentacions powerpoints, contes, i el que és més interessant, estem aprenent un munt de coses compartint les diferents tasques amb els companys i companyes. Aquí us mostrem algunes de les activitats, però recordeu que en podreu veure tots els resultats el divendres dia 21 de desembre a les 12 a l’Institut.Us explicarem el que hem treballat i après. Us hi esperem!

Deixa un comentari