Bona resposta

Ahir vàrem celebrar la jornada de portes obertes amb les famílies interessades a conèixer el funcionament de Les Aimerigues.
Després d’una explicació del professorat i uns vídeos on l’alumnat els explicava i mostrava què i còm s’apren en el Centre, vàrem fer un recorregut per les instal·lacions, visitant les aules tutoria i les específiques, com el taller, el laboratori, l’aula d’informàtica, la biblioteca…, etc.
Aquí us presentem un petit reportatge. Molt aviat podreu veure els vídeos de la presentació i els del recorregut.

Agraïm a les famílies que hagueu volgut compartir amb nosaltres aquesta jornada i esperem poder comptar amb vosaltres el proper curs. 

També volem felicitar a tot l’alumnat que va presentar la jornada. És un orgull pel professorat compartir amb vosaltres el vostre procés educatiu donant-vos estratègies per arribar a ser bones persones i COMPETENTS!

Cliqueu Aquí i podeu mirar el vídeo que vàrem presentar amb la col·laboració de l’alumnat.


Deixa un comentari