Jornada d’activitats amb Primària

Avui els companys de 6è de Primària han vingut a Les Aimerigues acompanyats dels seus tutors i tutores. A l’Institut els esperàvem el professorat i l’alumnat de 1r d’ESO per a acompanyar-los als diferents tallers que hem preparat.

Al llarg de cada una de les activitats que hem preparat, ens hem ajudat a aconseguir elaborar el producte final , que va des d’una llibreta decorada, un poliedre, observació de fongs amb lupes, una cèl·lula 3D, un quadre amb colors, la construcció d’una catedral, cuinem, una narració compartida o un circuit multiesport.

Ha estat una experiència molt engrescadora i esperem que hagiu gaudit d’una estona de companyiona i treball tot plegat.

Felicitem a l’alumnat de 1r d’ESO pel seu comportament com a guies “experts” i a l’alumnat de 6è per la seva bona participació i la bona feina feta!!

Aquí teniu una mostra de les activitats. Aquí teniu totes les fotos.

Deixa un comentari