Has vist el cel, avui?

Aquest matí, l’alumnat ens demanava el mateix a cada hora que el professorat entràvem a l’aula. Has vist el color del cel? És groc i marró. Abans estava així, ara està aixà I es generava un debat del què podia ser… que si era per la pluja, que si era per alguna cosa que duia l’aire, que si semblava més un cel de tarda que de matí, que les tonalitats anaven “mutant”…Algú més agosarat ens anunciava “la fi del món” !!

Mentre anàvem esfilagarsant el contingut de les activitats de treball,  els ulls, involuntàriament, s’esbatanaven i, fugien encuriosits, finestra enllà. Mira, plou fang!

La resposta a aquest cel ataronjat i marronós es deu als nivells de pols en suspensió que porta associada la borrasca i que ens ha visitat des del Sàhara. Fins a 9.000 mil·ligrams per metre quadrat al Mediterrani és el que s’ha calculat segons l’Skiron, un dels models  meteorològics que es fan servir per preveure el temps, aportat per la Universitat d’Atenes.

Segons el diari Ara, el novembre de 2011, el cel es va pintar, apocal·líptic, de color vermell, degut a un fort aiguat.

No sé quina cara haguéssin fet aquest matí si arribo a explicar que jo un dia vaig veure ploure… granotes! Tan cert com el cel d’ambre i bronze d’aquest matí.

Mireu com estava el cel des de Montserrat a les 12:45 del matí, molt semblant al nostre de La Maurina!

One Response to Has vist el cel, avui?

  1. Carlos Cámara ha dit:

    El del fi del mon era jo jejeje :3

Deixa un comentari