@el_raMAT_afa_MAT

Les xarxes socials no tenen perquè ser només una eina de comunicació i oci, poden ser també un instrument d’aprenentatge molt potent i interessant. De fet hi ha qui defensa que utilitzar una plataforma tan atractiva i propera als joves el faciliten.

Doncs en aquest sentit, el proper dilluns 7 d’octubre el compte de Twitter @el_raMAT_afaMAT (nascut a l’institut) reprendrà l’activitat iniciada el curs passat amb la intenció d’apropar matemàtiques un pèl més lúdiques i clarament més sorprenents i diferents a tothom qui en vulgui gaudir.

Aquests són alguns dels #problemàtuits que no es van resoldre a final del curs passat. Us atreviu a pensar-los una mica?

El millor de les matemàtiques és que només interessar-se per un problema és la meitat de l’èxit. L’altra meitat és intentar resoldre’l.

Deixa un comentari