Bon dia, bona setmana, bona lectura!

Bon dilluns a tothom!
Avui us oferim tres propostes:
Llegir per conèixer, bé de fet, sempre ho és, però avui, d’una altra manera. Ho farem al revés.  Llengües que conten. I escoltar per millorar la nostra pronúncia o per facilitar el saber a totes aquelles persones que el llegir, pels motius que sigui, és feixuc o, simplement, per tancar els ulls i imaginar-nos allò que ens llegeixen… 
Com que aquest proper divendres, dia 11,  celebrem el nostre III Aplec Les Aimerigues a La Mola hem pensat que seria bo que coneguéssim una mica més el lloc on anirem i part de la seva cultura literària. Us oferim…
La llegenda del drac de Sant Llorenç del Munt
(Agraïm al Centre de Normalització Lingüística de Sabadell i la col·laboració de Ràdio Sabadell per fer-ho possible!)
I per saber una mica més del lloc fins on caminarem:


Ens agradarà que ens escriviu explicant-nos les vostres vivències del dia de l’Aplec!
Vols viure mil vides? Llegeix!! Vols viure per sempre? Escriu!!

Deixa un comentari