III Aplec Aimerigues


No hem tingut bon temps.
Plujeta, boira i fred.
Mooolt fred!

Però això no ha estat inconvenient perquè hàgim passat un matí d’autèntic luxe. El bon ambient i el bon humor han pogut amb totes les inclemències. Moltes gràcies per haver-ho posat TOT tant fàcil
La participació en la Gimcana ha estat una autèntica lliçó de companyonia, respecte i actitud de col·laboració. La feina que porta preparar-la ha quedat abastament recompensada per la magnífica acollida que ha tingut entre tots. 
Menció especial per als alumnes i les alumnes de tercer que han actuat de ‘grans de l’institut’ i no s’han desentès de l’activitat en cap moment. Al contrari, han participat amb energia i han estat capaços de generar un clima de complicitat extraordinari que ha estat seguit pels companys de primer i segon amb entusiasme i bon humor.
Felicitats i moltes gràcies

I ben aviat … les fotos!

Deixa un comentari