Bon dia, bona setmana, bona lectura!

Des de l’àmbit lingüístic ja hem posat en marxa les lectures que seran la base del projecte transversal del primer trimestre: Zorbas i Afortunada; l’Alícia, el Gat de Cheshire i la Reina de Cors; l’Alba i en Dídac… són alguns dels personatges que ens faran partíceps de la seva història. Hamburg, el País de Les Meravelles o Benaura, els llocs que coneixerem de la seva mà.
Nosaltres, què faríem si haguéssim de…
  •  complir una promesa i ens n’adonéssim que per les nostres capacitats és impossible? 
  •  desxifrar missatges il·lògics com a única solució per retornar a casa? 
  • sobreviure al quasi total extermini de la raça humana?

Aquestes són algunes de les moltes preguntes que se’ls plantegen als personatges d’aquestes novel·les.

L’amistat, la por, el neixement, la mort,  la presa de decisions, les relacions amb els altres, l’adaptar-se a l’entorn, la resolució de conflictes, el pas de la infantesa a la maduresa… són alguns dels temes que es tracten des de diferents situacions, espais temporals i punts de vista.
Us convidem a capbussar-vos en aquests magnífics relats!
Aquests dies es parla als diaris d’un estudi publicat a la revista Science on es documenta de que el fet de llegir bons llibres ens fa més savis: ens ajuda a interpretar, per mitjà dels sentiments i la intel·ligència,  pensaments, motivacions i emocions de les persones que ens envolten. 
LECTURA= +AVENTURA+SATISFACCIÓ+CONEIXEMENT+HABILITAT
T’ho deixaràs perdre?
Llegeix!!
 

Deixa un comentari