Taller de marxa nòrdica

Aquesta setmana l’alumnat de 3r ESO ha realitzat un taller de MARXA NÒRDICA amb l’Olga Reig, instructora del Club Nòrdic Walking de Catalunya Central. La Marxa nòrdica, consisteix en caminar amb uns pals especialment dissenyats per al desenvolupament d’aquesta activitat física. Aplicant bé la seva técnica podem arribar a millorar molt la nostra condició física i tonificar la musculatura, independentment de l’edat,el sexe i la preparació física. L’alumnat ha pogut conèixer i practicar aquesta nova activitat ,valorant els beneficis que els aporta per a la seva salut. Ha estat una molt bona experiència que esperem poder repetir.

Agraïm a lAnna Muxart la possibilitat de poder practicar aquest esport i al Javi de la Rosa, la Queralt Ribai l’Albert Fíguls haver compartit amb nosaltres aquesta experiència FANTÀSTICA!!

En aquest enllaç hi trobareu algunes fotos més i informació sobre la marxa nòrdica!

Deixa un comentari