Bon dia, bona setmana, bona lectura!

Comencem els projectes transversals de lectura amb molta il·lusió i ganes d’ampliar els coneixements que les lectures d’aquest trimestre ens han aportat.

Hem llegit aquesta notícia al diari. Ens podríeu dir  de quin llibre s’ha escapat aquest personatge?
A la biblioteca pública de Novorossiysk, a Rússia, han contractat un gat com a assistent bibliotecari. Kuzya va ser trobat fa temps a les portes de la biblioteca i es va convertir en la mascota del centre. Els responsables van veure una oportunitat per incentivar els nens a anar a la biblioteca, fins i tot han obert una pàgina web del gat en la qual anima els nens a llegir. Perquè tot quedi ben lligat, segons el contracte, Kuzya s’assegura trenta caixes de pastís de fetge al mes.

One Response to Bon dia, bona setmana, bona lectura!

  1. Anonymous ha dit:

    Que bó aquest gat bibliotecari. Pot ser ensenya a llegir als nens i nenes?

Deixa un comentari