El Futur de Les Aimerigues

Després de dos cursos d’incerteses, esperem que aquest 2014 sigui l’any de decisions importants respecte al futur de l’Institut de Les Aimerigues.
Aquestes són les notícies que en tenim:

Al Terrassa Digital i amb data 23 de desembre de 2013 es publicava el següent text:

Pressupostos 2014
Josep Rull, president del Grup Municipal de Convergència i Unió explica que dins la partida genèrica d’ensenyament, però sense especificar la quantia, també figura el compromís per licitar els projectes constructius de dos instituts: Can Roca i les Aimerigues. Segons Rull aquest tràmit es farà durant el 2014 i les obres es podrien iniciar l’any següent. L’Escola Sala i Badrinas continuarà en mòduls prefabricats un any més però es garanteix el projecte educatiu, afegeix.
Aquest és l’enllaç a la notícia: Terrassa digital

Les actuacions que s’han gestionat des dels estaments implicats (Associacions de veïns, AMPAs, Direccions, FAPAC i Consells escolars), són:

* El proper dimecres dia 22 de gener de 2014, s’ha convocat una reunió amb tots els estaments implicats i el Regidor d’Educació Manel Pérez.

* S’ha enviat una carta al Director Territorial d’Ensenyament del Vallès Occidental Lluís Baulenas per sol·licitar una reunió amb tots els estaments implicats i conèixer la decisió de futur del Centre.
Us anirem informant puntualment.
Gràcies pel  suport i la confiança que dipositeu en el Projecte de Les Aimerigues!

One Response to El Futur de Les Aimerigues

  1. Anonymous ha dit:

    És una molt bona notícia!

Deixa un comentari