Bon dia, bona setmana, bona lectura!

Si el dissabte us anunciàvem que no us perdeu l’Hora del conte a la biblioteca del nostre districte, la Bd4, aquest proper dijous, també hem de felicitar aquesta biblioteca per haver estat nominada com a una de les millors 14 biblioteques que obtenen el Distintiu de garantia de qualitat ambiental en la categoria d’equipaments culturals. 


Per què? Per l’estalvi i eficiència energètica, especialment en l’àmbit de la il·luminació i la climatització així com l’estalvi d’aigua, la recollida selectiva de residus i la compra de productes ecoetiquetats. A més, aquesta categoria també valora la comunicació i promoció dels aspectes esmentats entre els usuaris i treballadors.

A més de la nostra biblioteca, hi ha també la Bd6 de Terrassa i les veïnes  Biblioteca Vapor Badia  i Biblioteca del Nord de Sabadell.

Des d’aquesta pàgina una immensa ENHORABONA!! i el nostre agraïment per oferir-nos en préstec tot allò que els demanem i col·laborar amb el nostre institut en que el nostre alumnat conegui a fons com funciona una biblioteca i els serveis culturals que ens pot oferir com a usuaris. Ens hi esperen a principis de febrer amb els de 1r d’ESO!!

Deixa un comentari