Bon dia, bona setmana, bona lectura!

Aprofitem que el dissabte, 8 de març, va ser el Dia de la Dona Treballadora, perquè llegiu les respostes d’algunes dones escriptores a la pregunta: Les dones que llegeixen, són perilloses? La pregunta deu el nom al títol d’aquest llibre que teniu a la dreta.

  • Cristina López Barrio. El hombre que se mareaba con la rotación de la Tierra (novel·la juvenil); La casa de los amores imposibles (traduïda a 15 llengües i publicada a 20 països)); El cielo en un infierno cabe (novel·la històrica, ambientada a l’època de la Inquisició). Les dones que llegeixen poden volar, atravessar el temps i l’espai, conèixer el seu món i tots els móns imaginables, viure la seva vida alhora que la la vida de molts altres éssers, gaudir de la màgia de la seva ntel·ligència. No, no són bruixes… són lliures.
  • Núria Llop Quan una dona llegeix, obre la seva ment i la seva ànima, es descobreix a sí mateixa poc a poc i pren consciència de la seva vàlua i el seu poder. Del què desitgi dependrà el fet de que sigui o no perillosa.
  • Ángeles Sánchez Domínguez. Traductora i escriptora de relats curts Todo lo que existe.En el nostre segle hem de proposar-nos construir un nou mite a través de la ficció en que dones  i  homes caminin junts, de la mà. En que el gènere no sigui més important que la sensibilitat, la intel·ligència i la cultura.
  • Dolores Redondo. La trilogia de Baztan: El guardià invisible; El llegat dels óssos i Ofrena a la tormenta (pendent de publicació). La lectura no és una arma, és un refugi, un lloc on estar millor a la vida i des del que pugui alimentar arguments conta la submissió i la indignitat: conta l’acceptació indiferent de tantes coses inacceptables. Ens fa això, perilloses, especialment a les dones? Desitjo que ens faci perillosos i gens fàcils. a homes i dones tots.
 I per acabar, us deixem amb aquest homenatge d’Enric Queralt i Catà que trobareu enllaçat si cliqueu aquí

  http://www.slideshare.net/ambelspeusaterra/les-dones-que-llegeixen-sn-perilloses-1 

Deixa un comentari