Bon dia, bona setmana, bona lectura!

Us agrada la música i voleu estar a l’aguait de les novetats discogràfiques? Hi ha moltes revistes o diaris musicals en català que us poden posar al dia. Una, de les moltes que podeu llegir,  és Enderrock. La podeu trobar a la biblioteca, però també us la podeu  descarregar gratuïtament a  http://www.enderrock.cat/
En aquesta revista hi hem trobat aquest article, molt adient a la data que acabem de viure: el primer de maig, Dia del Treballador. La música també parla de les coses que ens afecten quotidianament. Al final podreu veure un vídeo. Bona lectura i que gaudiu de la música!!

“Amor i lluita” per al Primer de Maig

Kòdul estrena nova cançó i clip inspirats en la lluita de la PAH

Amor i lluita. Aquests dos mots dónen nom al nou single de Kòdul, que veu la llum l’1 de maig coincidint amb el Dia del Treballador. Els bagencs es posen a la pell d’un nen que, des de la finestra de la seva habitació, viu l’experiència del desallotjament de la família de la seva veïna i amiga i, finalment, també el seu. D’aquesta manera el grup posa l’atenció en una de les problemàtiques més dures que s’estan vivint en els darrers temps: la manca d’habitatge i “l’estafa immobiliària”.

Deixa un comentari