Bon dia, bona setmana, bona lectura!

Com podeu veure a les entrades del Bon dia, bona setmana, bona lectura! hi cap una mica de tot. Com tots sabeu, aquesta setmana iniciem el projecte transversal del 3r trimestre. De bibliografia de paisatges rurals, urbans o marítims us en podríem facilitar des d’aquesta entrada, i molta. Però com que aquests dies ja en llegireu prou d’aquests temes, hem pensat que…

Avui us proposem llegir… LA VIDA!! M’han fet a mans un parell de vídeos que necessito compartir amb vosaltres. Un me l’ha enviat la Sandra, la vostra professora de Música. Ja endevinareu, per les imatges, quin és. La frase final la va dir un altre professor vostre en comentar-lo: encertades del tot!

L’altra, diferent quant el contingut, toca el mateix tema. Però el que diuen els nens i joves que hi apareixen, ens hauria de fer reflexionar i valorar el què tenim. I estar-ne agraïts per això.
Comenteu-los a l’hora del 30′ de lectura. O quan s’escaigui. O mireu-los quan entreu al blog i reflexioneu-hi. I recordeu que els comentaris per escrit a les entrades del blog ens agrada molt llegir-los! És un minut, com una piulada, com un WhatsApp, com un M’agrada al Facebook… Aquest blog és vostre: participeu-hi!!
Comentari: Realment és molt bonic … i ens recorda que ser agraïts és la segona cosa més important per la vida humana … després de l’oxigen.
 Comentari: …

Deixa un comentari