Bon dia, bona setmana, bona lectura!

Ens plau presentar-vos un llibre preciós, tant pel que fa al contingut com a les il·lustracions que l’acompanyen. No sé si el podreu trobar a la biblioteca, però no desespereu … tot arriba. Pels qui disposeu d’un raconet, és un llibre per tenir al prestatge, per rellegir, per recrear-se en les il·lustracions, … Malgrat que posa que és un llibre adreçat a partir dels 10 anys, ja us asseguro que aquest llibre no en té de edat: és per a tothom que vulgui endinsar-se en el món dels somnis.
 
El llibre en qüestió es titula Somnis i també el podeu trobar en la seva versió castellana Ensueños. 

En lloc de fer-vos-en una ressenya, m’estimo més que llegiu el que en diuen els blogs. Així podreu entretenir-vos tot fent recerca, trobareu moltíssimes entrades i, alhora, aprendre com s’escriu una crítica literària en diferents estils. Desitjo que gaudiu com ho he fet jo! Ho trobareu a toc de clic a cada imatge!
Coberta de Ensueñoshttp://www.devoradoradelibros.com/2013/02/ensuenos-conrad-roset-y-david-aceituno.html
Este texto es una creación propia de Devoradora de Libros y no está permitida su copia.

Ensueños

Autor David Aceituno  ·  Il·lustrador Conrad Roset Tenllado

 Editorial:  Lumen Any de la primera edició: 2012

La sorpresa:


Els de 2ESO vam tenir l’ocasió de poder veure un tast de l’obra de l’il·lustrador Conrad Roset a l’exposició Love & Death  a la sala Vinçon de Barcelona quan fèiem la descoberta d’aquesta ciutat  aquest passat divendres.Vosaltres mateixos…


Deixa un comentari