La pobresa no distingeix

Tal i com veieu al cartell de la dreta, aquest proper dissabte 18 d’octubre es celebra a la Plaça de la Cultura, al costat del Centre Cívic Mª Aurèlia Capmany, la 3ª edició de la Campanya de recollida d’aliments al nostre districte. Hi col·laboren totes les AAVV, les entitats i associacions tant culturals com socials,  els centres educatius i el gremi de comerciants.

Durant tot el matí de les 10h fins a les 14h, hi haurà tallers i activitats per a tothom, grans i petits, i cada mitja hora, aproximadament, exhibicions i actuacions que contribuiran, amb aquesta gran festa, a que aquesta campanya de recaptació d’aliments sigui un èxit com les edicions anteriors.  Això esperem!Una gran festa es mereix ser acabada amb un gran àpat! I és el que organitza Maurina Comerç al carrer Núria!!  Apunteu-vos a menjar paella (solidària) pel mòdic preu de 3€ o per 2€+ donació d’aliments.


Punts de venda o reserva dels tiquets fins dijous:

BRICODOMÈSTIC. Avg. Àngel Sallent, 167
FLORISTERIA SANT JORDI. c/ Núria, 155
OPTICA NURIA. c/ Núria, 260
PERRUQUERIA RAUL. c/ Núria, 161
CHECALUM. c/ Osca, 6
RACO DE LES COQUES. Avg. Santa Maria Mazzarel·lo, 50
PAPERERIA PERE Avg. Santa Maria Mazzarel·lo, 54
FORN MARI-LUZ, c/ Gandia, 39

PERRUQUERIA LIFE STYLE. c/ Núria, 147

O bé trucant a l’Eduardo al telèfon 619197355

El nostre institut també hi col·labora gràcies a alumnat voluntari que explicarà als vianants l’objectiu de la campanya i muntant tallers de Maquillatge i de Jocs infantils. També teniu al vestíbul del centre dues capses que esperen ser omplertes amb aliments que aportarà la nostra comunitat educativa.

Hem vingut a aquest món com a germans, caminem, doncs, donant-nos la mà. 
(William Shakespeare)  

Entre tots ho aconseguirem!!

Deixa un comentari