Projecte transversal de lectura

cartell 14

Us convidem a la IV edició de l’exposició oberta Aimerigues.

L’alumnat del centre ha començat avui uns tallers on aniran descobrint les diferents mirades possibles dels llibres de lectura obligatòria de l’àmbit lingüístic.

Des de cada taller, el professorat del centre condueix als alumnes a través de propostes, activitats i recerques cap a un objectiu de treball: El producte final.

Aquest producte és tan diversificat com tallers es programen des de cada àmbit curricular. Així a l’exposició oberta del dilluns dia 22 de desembre, podreu gaudir d’un ampli reguitzell de presentacions en diferents formats: paper, digital, manual, 3D  i molts més.

És un orgull per tot l’equip de professorat compartir aquesta experiència un any més amb l’alumnat, les famílies i totes les persones que amb la vostra complicitat feu possible el projecte educatiu Aimerigues. Un projecte que aposta per l’aprenentatge cooperatiu i en context, on el centre d’aprenentatge són ELS i LES ALUMNES, joves del futur!

Esperem poder compartir amb vosaltres el resultat d’un treball diari que es porta a terme amb esforç, tenacitat i il·lusió.

Deixa un comentari