IV Jornada d’acollida

IMG_9187 IMG_9204

IMG_9208 IMG_9214

Ja hem arribat a la quarta Jornada d’acollida dels alumnes de sisè. Ens han visitat les escoles Vallès i Ponent. Com ja ve sent tradicional hem facilitat el contacte amb els seus companys de primer d’ESO (qui millor per resoldre dubtes!) i amb les formes de treballar del nostre centre a través de tallers diversos.

Així, els nois i noies de sisè i primer d’ESO han construït poliedres, jeroglífics, parachutes (paracaigudes), obres d’art, cells (cèl·lules), han cantat en llengua de signes, han mimat paraules que no haurien de morir mai, han gravat un programa de ràdio o han fet de Community Managers de l’institut.

Aquí teniu un àlbum de fotos provisional.

Unes fotos precioses del taller Veus i mans per una cançó.

IMG_9221 IMG_9225

IMG_9231 IMG_9240

IMG_9246 IMG_9248

Deixa un comentari