Projecte internacional Global Scholars

logo global

Global Scholars Team

L’Institut Les Aimerigues i l’Escola Ponent participem en el projecte internacional “Building Better Cities” en el marc de la Fundació Global Scholars.

Global Scholars és una iniciativa educativa internacional en línia que connecta joves d’escoles de ciutats d’arreu del món i que els permet interactuar en anglès sobre temes d’interès global.

Hi participem 22 centres educatius de Catalunya. El nostre alumnat tindrà l’oportunitat de comunicar-se en anglès i de forma virtual amb companys de 10 ciutats de diferents països i continents. Les cuitats són:

 Warsaw, Madrid, Shanghai, Jakarta, Istanbul, Mumbai, Volgograd, London, Sao Paulo, Boston/Medford, Denver, Jacksonville, New York City, and Barcelona.

En horari d’optativa un grup d’entre 22 i 25 alumnes seguiran aquest projecte i compartiran la seva experiència amb l’alumnat de 6è de l’Escola Ponent.

L’alumnat intercanviarà informació relacionada amb la seva ciutat i elaborarà un projecte final per millorar aspectes de la ciutat que la facin més sostenible.

 

Deixa un comentari