La pobresa no distingueix- 4a edició

Aquest proper dissabte és la Festa per l’erradicació de la pobresa i coincideix amb les activitats que s’organitzen en el nostre districte 4 en el marc de  LA POBRESA NO DISTINGEIX: una matinal festiva de tallers, jocs, activitats i exhibicions amb la finalitat de recaptar aliments.

logo pobresaAlumnat i professorat voluntari del nostre institut hi col·labora juntament amb les entitats i associacions del districte oferint als vianants un taller de maquillatge, un altre de nassos i jocs pels infants. També informaran en els grans supermercats del barri de la campanya de recollida d’aliments que s’està duent a terme.

A l’institut també tindrem un punt de recollida. Què podem portar? Aliments de llarga caducitat, especialment: tonyina, oli d’oliva, macarrons, farina, brou i pasta de sopa. On ho deixarem? A consergeria. Dates: dels dimarts 13 al 20 d’octubre. Entre tots els que fem institut podem recollir molt!!

Us esperem a la festa! Consulteu el póster!!

Dissabte 17 d’octubre, de 9:30h a 13:30h a la plaça de l’Assemblea (costat del centre cívic Mª Aurèlia Capmany)

I recordeu: Normalment les coses més senzilles són també les més extraordinàries!!

 Poster pobresa 2015

Deixa un comentari