El grup LECXIT a la Bd4

DSC_1241 DSC_1242

Avui a les 5 de la tarda, els nois i les noies de l’institut que formen part del programa LECXIT s’han trobat a la Bd4 amb els nens i nenes de primària de les escoles adscrites Ponent, Roc Alabern i   Vallès que també formen part del mateix programa. Després de una breu presentació a les famílies i assistents per part de la Margot Garrigó, coordinadora LECXIT a Terrassa, la directora de la biblioteca del nostre districte, la Montserrat de la Torre, i la Laia Hernández, bibliotecària responsable d’aquest grup lector dels dilluns, han fet una dinàmica entre els components per formar les parelles lectores.

DSC_1244DSC_1245

Ha estat molt emocionant!! Alumnes mentors i alumnes lectors s’han presentat, s’han començat a conèixer i alguns  ja han començat a llegir. Famílies, responsables, mestres i alumnes hem passat una hora molt molt agradable.

DSC_1246 DSC_1243

Deixa un comentari