Visita de l’artista Conrad Roset

IMG-20151116-WA0007

Avui ens ha visitat l’artista Terrassenc Conrad Roset que ens ha parlat de la seva obra i del seu treball com a il·lustrador.

L’alumnat de primer ha estat molt atent a les seves explicacions i als seus consells a l’hora de d’expressar plàsticament una obra literària. Han fet moltes preguntes i molt interessants, així que, ara estan preparadíssims per encarar el seu propi repte: la il·lustració del llibre “Historia de una gaviota y el gato que le enseñó a volar”.

Des de l’optativa de la revista també han aprofitat per fer-li una entrevista que sortirà al proper número de La Fumera (no us la perdeu!). En Conrad, de fet, ha comentat que li havia semblat millor entrevista que altres que li han fet per diaris i revistes 🙂

Moltes gràcies Conxita per haver-nos proporcionat aquesta magnífica oportunitat … perquè, per si no ho sabíeu, en Conrad es diu Conrad Roset Tenllado!

I sobre tot, moltíssimes gràcies a tu, Conrad, pel teu temps, per la teva dedicació i per la teva generositat … i per aquesta petita mostra del teu extraordinari talent que ens has deixat a les pissarres de primer.

CT68wj4WcAABHjX

photo 2 photo 3
photo 4 photo 5

IMG-20151116-WA0011

Deixa un comentari