Ens visita la directora del projecte Global Scholars

GLOBAL SCHOLARS PROJECT

Dimecres 11 de novembre ens va visitar la directora del projecte Global Scholars Anissa Bazari. L’alumnat està entusiasmat amb les activitats que estan realitzant, des de portar a terme un video xat amb un centre de Turquia, a elaborar un mural planisferi assenyalant les 10 ciutats amb què s’intercanvien posts i informacions de les ciutats respectives.

diari de terrassa
visita centre global anissa
Si cliqueu sobre la imatge podreu llegir-ne el text.

Agraïm a l’equip de Global Scholars amb seu a Nova York la seva visita, a l’alumnat la seva cooperació i bona predisposició a aprendre i a les professores Maria Ruiz i Imma Llongueras per l’entusiasme i il·lusió en el projecte.

GRÀCIES A TOTES I TOTS!!!

Deixa un comentari