Concurs de Clipmetratges per a escoles

Els alumnes del grup competencial de 2n d’ESO participem a la VI edició del Concurs de Clipmetratges per a escoles: “El desafiament de la fam: consum i malbaratament d’aliments” organitzat per l’ONG Mans Unides.

Consisteix a fer vídeos d’1 minut per conèixer millor per què, segons la FAO, gairebé 900 milions de persones pateixen subnutrició crònica: és a dir que malgrat que actualment produïm més aliment que mai en la història, gairebé 900 milions de persones no saben si podran menjar cada dia.

Els clipmetratges són una contribució a la visibilització i denúncia d’aquestes injustícies. Aquest és el nostre clipmetratge, us convidem a veure’l i si us agrada cliqueu aquest enllaç i voteu el video (penseu que només es pot votar des del web del concurs!).

Gràcies!

Deixa un comentari