8 de març: dia internacional de les dones

El 8 de març és el dia internacional de les dones.

L’institut no pot deixar passar l’ocasió de reconèixer el paper sovint oblidat i menystingut de tantes i tantes dones extraordinàries i anònimes que han contribuït a fer del món un territori on encara hi ha espai per la generositat, la sensibilitat i la justícia.

8març1 8març4
8març5 8març3

Que el futur porti noms com el de la Maryam Mirzakhani, matemàtica iraniana que ha estat una de les darreres guardonades amb el premi més important en matemàtiques: la medalla Fields. La primera dona guardonada des de la seva instauració l’any 1936 … i després de 52 premiats masculins.

myriam

Felicitats, dones del món, … el futur us deu tot el que el passat (i la injustícia i la estupidesa) us ha estafat.

Deixa un comentari