Xerrada d’orientació acadèmica i professional per famílies

Conèixer el sistema educatiu i els seus itineraris -saber les opcions que tenen els nostres fills obtinguin o no el Gradual Escolar-, descobrir el vertader i el fals de les afirmacions que són vox populi (“El mercat laboral valora més una carrera universitària que una formació professional”), ajudar-los a escollir què, com i per a què, el què intervé en el procés de decisió a l’hora de triar el seu futur…Això i més és el que ens ha explicat l’Aïna Flores d’Educaweb dins el programa La maleta de les famílies de la Diputació de Barcelona.

IMG_20160329_180946

IMG_20160329_180929

Alhora, l’Esther Pàrraga, del Punt Jove,  també ens ha explicat on es potacudir a demanar suport a la nostra ciutat i ens ha convidat a assistir a la Mostra d’Ensenyament les tardes del 4 al 22 d’abril, de dilluns a dijous, a la Casa Baumann, de 16:30h a 18:45h.

Agraïm aquesta oportunitat que és un bon complement de la tasca que realitzem des de les tutories.

Deixa un comentari