4a trobada amb famílies. Xerrada-Taller. Autoritat i límits.

PeoplePuzzle

En el dia a dia, ens solem preguntar com respondre davant actituds que ens sorprenen dels nostres adolescents. Som conscients de que conflicte forma part de la quotidianitat i de que la manera com el resolem és un model de relació i conducta per a ells. Què entenem per autoritat?  “No” és diferent a dir “No t’estimo”.   Establir límits: la importància de la negociació. Què es pot negociar i què no?  Mantenir els pactes establerts. Com afrontem la por a equivocar-nos.

Per parlar d’aquests aspectes i de tots aquells altres que hi estan relacionats us convidem a compartir amb nosaltres la propera

Xerrada-Taller amb famílies a l’INS Les Aimerigues, guiada pel professor Feliciano Garcia

13 D’ABRIL DE 2016 A LES  18h

A  LA BIBLIOTECA DE L’INS LES AIMERIGUES

Deixa un comentari