Projecte “Egipte”

Hisilicon K3 Hisilicon K3

Hisilicon K3

Els alumnes de 1r d’ESO, hem estat treballant la civilització Egipcia en tres àmbits: Soctic, EViP i Tecnomat.

Mentre a Socitic treballàvem com vivien, quins eren els seus déus i com estava organitzada la seva societat, a EViP hem fet una tauleta de fang amb inscripcions jeroglífiques que després hem pintat amb pigments naturals al tremp d’ou.

Paral.lelament, a Tecnomat, hem aprés a mesurar amb els sistema mètricdels antics egipcis ,el colze reial, i després hem fet plànols i vistes d’algunes de les edificacions més importants de l’època egípcia: el temple, el piràmide, la mastaba i l’obelisc, per acabar fent-ne una maqueta a escala.

Hisilicon K3 Hisilicon K3
Hisilicon K3 Hisilicon K3
Hisilicon K3 Hisilicon K3

Dijous passat dia 7 vam obrir la nostra sala del museu amb tot el material que havíem estat treballant i els nostres companys de l’institut i els professors van venir a veure la nostra feina i van poder gaudir de l’explicació de la Carla, l’Iker, l’Alba i la Damaris.

Deixa un comentari