Xalem al 34 Saló del Còmic de Barcelona

banner-web-fes-clic-960x315-sc16-catAvui, els de 1r d’ESO hem estat al Saló del Còmic. Quines cues de bon matí per entrar! No és estrany: la visita s’ho val. Els vostres personatges preferits us empaitaran i us hi podreu fotografiar; podreu participar en tallers on us ensenyaran com dibuixar i a pintar millor; podreu escoltar xerrades d’autors nacionals i internacionals; us signaran llibres, fanzines, el que vulgueu!; els polzes es marejaran a l’espai per a videojocs; us embadalireu com dibuixen davant dels vostres ulls;  paradetes de samarretes, clauers, pósters, tasses… podreu tafanejar milers de llibres, per a petits i grans,  il·lustrats en una gran varietat d’estils, de temàtiques entre les que és impossible no trobar la vostra i descobrir petites joies literàries, …

I què dir de les exposicions? Coneixeu totes les heroïnes? Elles també tenen súper poders!! Voleu conèixer les llengües efraancisco ibañezn les que parla en Tintin? Cotxes i  motos fantàstics…  Aprendreu les normes de conducció en un espai virtual on acabareu sent empaitats per dinosaures!! Però qui s’emporta la palma és l’obra de Francisco Ibáñez, l’autor de Mortadelo y Filemón, la familia Trapisonda, Pepe Gotera y Otilio… Ell és l’autor del cartell d’enguany, però aix! Això no es podia dir! Era la resposta d’una de les preguntes de la gincama que s’havia de resoldre!!

Petició unànime: el curs que ve Sant-Tornem-hi!! (i amb la mateixa entrada del saló podeu accedir gratuïtament al MNAC!!)

CIMG4493 CIMG4495 CIMG4512 CIMG4517 CIMG4506 CIMG4535 CIMG4541 CIMG4542

Deixa un comentari