5a Xerrada-taller: La importància de l’autoestima en l’adolescent

La valoració que de sí mateix tingui un noi o una noia – que es forma amb els pensaments, sentiments, sensacions i experiències personals-  chica_pensando-011influeix en  la seva personalitat, en com resol aspectes quotidians de la seva vida i, en definitiva, en la seva felicitat. Com ajudar-los a que tinguin una bona imatge de sí mateixos? Com fer-los canviar d’opinió quan no ens en sortim? Quins recursos tenim al nostre abast?

Aquest serà el  tema que tractarem en aquesta 5a Xerrada-Taller  ~LA IMPORTÀNCIA DE L’AUTOESTIMA EN L’ADOLESCENT ~.

                                       El dimecres 11 de maig de 2016

A la biblioteca de l’INS Les Aimerigues

A les 18h

imagesEntre tots intentarem trobar la complicitat necessària per poder portar endavant aquest repte. Com sempre, comptarem amb la inestimable ajuda i guia del Feliciano  García, professor del centre.

Com que serà l’última sessió d’aquest cicle de trobades,  volem acomiadar-lo  amb una mica de berenar mentre fem la valoració del taller. Per tant, us preguem que ens confirmeu la vostra assistència per garantir una bona logística! 🙂

Us agraïm la vostra participació en les sessions passades i us esperem en aquesta última.

Deixa un comentari