Aprenentatge i diversió al Campus Ítaca 2016

nerea2 nerea1

Com sabeu la Paula Parejo i la Nerea González han estat seleccionades per participar en el Campus Ítaca, un  programa socioeducatiu que ofereix la Universitat Autònoma de de Barcelona (UAB).

L’objectiu d’aquest programa és animar els alumnes  a continuar estudiant després d’acabar l’etapa d’ensenyament secundari obligatori. Alhora vol ser un espai de convivència entre alumnat d’entorns socials diversos i potenciar l’ús del català com a vehicle de comunicació.

El programa – en el seu cas, del 6 al 14 de juliol-  va adreçat a nois i noies de 15 anys que han acabat 3r d’ESO i que durant el proper curs, l’últim de l’etapa d’escolarització obligatòria, hauran d’optar entre accedir al món laboral, cursar algun mòdul professional de grau mitjà, o fer batxillerat.

En aquests campus hi participen joves de 35 instituts de Barcelona.

I elles, que ens expliquen? Que no hi caben a la pell de contentes i que estan molt agraïdes per aquesta oportunitat!! 

2vm98ax

Deixa un comentari