5a edició de “La Pobresa no distingeix”

pobresa1Aquest proper dissabte 22 d’octubre, el Districte 4 es torna a mobilitzar per recollir aliments. Les entitats, associacions, escoles, comerciants, grups de joves… , amb el suport de l’Ajuntament, aporten el seu gra de sorra en forma de tallers, exhibicions, passacarrers, dinàmiques, organització… i temps personal per tal d’obtenir la màxima quantitat d’aliments perquè després puguin ser distribuïts, a través d’El Rebost,  entre aquells que els necessiten.

Què fa falta? De tot i que sigui de llarga caducitat! Però especialment cacau soluble, brou (en pastilles o brick) i llet infantil de continuació del nº 1.  pobresa2

En els flyers trobareu els punts de recollida i el llistat d’activitats de les que podreu gaudir aquest dissabte. Llegiu la notícia al diari  MónTerrassa (cliqueu el nom).

US ESPEREM A VOSALTRES I LES VOSTRES APORTACIONS A LA PLAÇA DE L’ASSEMBLEA A PARTIR DE LES 10 DEL MATÍ. TAMBÉ PODREU MENJAR UN BON PLAT D’ARRÒS A L’HORA DE DINAR.

L’institut agraeix als 29 nois i noies que participen de manera voluntària en que aquesta festa sigui el màxim de reixida. Veniu amb els germans, amb els fills, els nebots… us maquillaran, podreu pintar i retallar, us ensenyaran a fer d’enxaneta i us explicaran el perquè és tan important col·laborar deixant menjar dins les capses.

Molta gent petita, en llocs petits, fent coses petites, pot canviar el món!

solidaridad_manos

Deixa un comentari